ÁSZF és Adatvédelem

Általános Szerződési Feltételek

1. Ezen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) érvényesek a www.mainecoonkonyv.hu webshopon (továbbiakban: weboldal) keresztül leadott rendelésekre. A weboldalon található képek és információk ajánlattételnek minősülnek. Az Ügyfél a vásárlás befejezése előtt további információért a weboldal Üzemeltetőjéhez fordulhat.

2. A szerződéskötés a vásárlási űrlap kitöltésével, a "Megrendelem a terméket!" gomb megnyomásával és a termék vételárának, postaköltségének Vevő általi kiegyenlítésével jön létre. A weboldalon keresztül leadott megrendeléstől számított 24 órán belül Üzemeltető visszaigazolást, egyben számlát küld a megadott e-mail címre. A számla a BizXpert rendszerével készül és átutalással egyenlíthető ki a megrendeléstől számított 2 napon belül. Amennyiben a kifizetés nem történik meg a megadott határidőig, Üzemeltető fenntartja a jogot a megrendelés törlésére.

3. A Vevőt a megrendelt termék(ek) esetében, azok átvételétől számított 14 napon belül indoklás nélküli elállási jog illeti meg a vontakozó jogszabályok alapján. Amennyiben Vevő elállási jogát gyakorolni kívánja, azt írásban kell jeleznie a Kapcsolat menüpontban található e-mail címen keresztül.

4. A weboldalon magyar természetes és jogi személyek adhatnak le megrendelést. Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a Magyarország közigazgatási területén kívülről érkező vagy azon kívüli postázási címmel feladott megrendeléseket elutasítsa.

5. A weboldalon szereplő termékek tekintetében garancia nem értelmezhető. Üzemeltető kötelezettséget vállal a weboldalon keresztül leadott megrendelések panaszügyeinek kezelésére.

Adatvédelem

A weboldal megtekintéséhez nincs szükség regisztrációra.

Üzemeltető a GDPR rendelet 37. cikke alapján nem köteles adatvédelmi tisztviselő kinevezésére. Üzemeltető nem vesz igénybe adatfeldolgozót és nem továbbít adatokat külföldre.

Üzemeltető az Ügyfelek adatait bizalmasan kezeli. A megrendeléshez az alábbi személyes adatok megadása kötelező:

Név, lakcím, e-mail, telefonszám

Üzemeltető a személyes adatokat harmadik személynek - a könyvelő (Néveryné Bézi Judit EV, 2315 Szigethalom, Szabadkai utca 110., Adószám: 60453583-1-33),  a megrendelt termék házhoz szállítását végző futárszolgálat (Fürgefutár.hu Kft., 1122 Budapest, Városmajor utca 35. II. emelet, Adószám: 22966331-2-43) kivételével - nem adja át, azokat csak a megrendeléshez kapcsolódóan, illetve reklámozási céllal kezeli a GDPR rendelet 6. cikk (1) bekezdése alapján.

Vevő a megrendelés leadásakor a személyi adatok megadásával elfogadja jelen irányelveket.

Vevőnek a termék kiszállítását követően joga van a személyes adatai kezelését felfüggesztetni, azokat az Üzemeltető nyilvántartásából töröltetni. A törlést az Impresszumban található elérhetőségek valamelyikén kérheti írásban.

Magyarországon az adatvédelmi felügyeleti hatóság: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) ugyfelszolgalat@naih.hu.

Bírósági út: az adatvédelmi perek elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik. A per - az érintett választása szerint - az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható.

Egyéb kérdésekben a mindenkor hatályos adatvédelemmel kapcsolatos jogszabályok az irányadók.

© 2017-21 - Czipper Adrienn - Maine coon, a szelíd óriás. Minden jog fenntartva.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el